Studenterkørsel i Vejle, Horsens, Århus, Odder, Skanderborg & omegn

Kvalitet studenterkørsel

Har I brug for en studentervogn til studenterkørsel i Vejle, Horsens, Århus, Odder, Skanderborg og omegnen i høj kvalitet og god service? Hos Dansk Fest Kørsel udfører vi kvalitets arbejde indenfor studenterkørsel branchen. Vores mål er at opfylde studenternes ønsker om at få en god og sjov studenterkørselsdag. I hverdagen er vi to der driver virksomheden, og i højsæsonen har vi ca. 10 medarbejder til at kunne leve op til vores kunders forventninger.

Så hvis I har bestemte ønsker er I velkommen til at kontakte os, så vi kan planlægge en individuel fest til jeres klasse.

Vi tilbyder studenterkørsel rundt i byen med

  • Musik
  • Special tilpassede lastbiler
  • Derudover har vi byens bedste chauffør, som kører jer fra A til B til C.

Kontakt os

Ønsker I en uforglemmelig studenterkørsel, hvor vores chauffør kører jer fra A til B til C? Vi har kørt studenterkørsel i Vejle, Horsens, Århus, Odder, Skanderborg og i de omkring byer. I er meget velkommen til at kontakte os på telefon + 45 40 45 87 51 eller skrive til vores mail info@dasnkfestkørsel.dk. I er også meget velkommen til at se jer omkring på vores hjemmeside og hvis i har spørgsmål eller ønsker at planlægge en individuel fest for jeres klasse, så er I også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigt muligt tilbage.